Înainte de noi - Anna Todd

Înainte de noi

By Anna Todd

  • Release Date: 2017-06-09
  • Genre: Fiction & Literature

Description

“Todd e cel mai important fenomen literar al generației sale.” – Cosmopolitan
Al cincilea volum din seria AFTER
1,3 miliarde de lecturi pe Wattpad
Înainte să o cunoască pe Tessa, Hardin era impulsiv și sălbatic. 
În timpul acelor prime momente în care s au întâlnit, și a dat seama că trebuie să o țină lângă el – viața lui depindea de ea. 
După ce au rămas împreună, lumea n-a mai fost niciodată la fel.
Dramatica poveste de dragoste dintre Hardin și Tessa s-a transformat într un vârtej în care au fost atrași toți cei din jur. Acum aceștia capătă o voce proprie și povestesc ce s-a întâmplat înainte, pe parcursul și după evenimentele din primele patru volume ale seriei AFTER. Aflăm și cum vede Hardin prima întâlnire cu Tessa – iar confesiunea lui va schimba complet ceea ce credeai că știi despre băiatul deprimat și îngerul care îl iubea. 
Domnul Darcy și Lizzy Bennett din vremurile noastre… 
AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!
“O lectură foarte relaxantă, dar care are și mult dramatism… Te va captiva de la prima pagină.” – A Bookish Escape
“Am luat o peste tot cu mine ca să pot citi despre Hessa în fiecare clipă liberă pe care am avut o. M-a vrăjit de la prima pagină!” – Grown Up Fan girl
“Anna Todd reușește să te facă să țipi, să plângi, să râzi, să te îndrăgostești și să te cuibărești în pat… pregătește-te să simți emoții pe care nu credeai că ți le poate aduce vreo carte.” - Fangirlish​

Comments