Ready Player Two - Ernest Cline

Ready Player Two

By Ernest Cline

  • Release Date: 2022-01-26
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy

Description

UNA MISSIÓ INESPERADA. DOS MONS EN JOC. ESTÀS A PUNT?

Alguns dies després d'haver guanyat la competició ideada per en James Halliday, el fundador d'OASIS, en Wade Watts fa un descobriment que ho canvia tot. Amagat a les caixes fortes d'en Halliday, esperant que el trobi el seu hereu, hi ha un avenç tecnològic que tornarà a canviar el món i convertirà OASIS en un lloc mil vegades més sorprenent (i addictiu) del que en Wade hagués pogut imaginar mai. Aquest avenç dona peu a un nou enigma i a una nova missió, un últim Ou de Pasqua d'en Halliday que fa pensar que hi ha un premi misteriós. En Wade també es trobarà amb un nou rival molt perillós, increïblement poderós i capaç de matar milions de persones per aconseguir el que vol. La vida d'en Wade i el futur d'OASIS tornen a estar en joc, però en aquesta ocasió el destí de la humanitat també penja d'un fil.

Amb una nostàlgia i una originalitat que només podrien sortir de la ment d'Ernest Cline, Ready Player Two ens endinsa una altra vegada en el seu estimat univers virtual. Aconsegueix embarcar-nos en una altra aventura imaginativa, divertida i plena d'acció, i torna a impressionar-nos amb una apassionant representació del futur.

 

«Encantador... Willy Wonka es troba amb Matrix». Usa Today

«Una lectura addictiva... en part cacera intergalàctica, en part història d'amor, i tot cor». CNN

«Ridículament divertit i amb molt de cor». NPR

«Una fantasia friqui, records de la cultura dels anys vuitanta i una visió sobre com serà el comportament online del futur». Austin American Statesman

«Deliciós... Un Harry Potter adult». Huffpost Npr

«Mentre una aventura et porta a la següent, el temps simplement vola». Entertainment Weekly

«Una pedra de toc friqui». Rolling Stone

«Magníficament rar, magníficament entretingut, i un èxit espectacular».

Comments