Öt év múlva decemberben - Rebecca Serle

Öt év múlva decemberben

By Rebecca Serle

  • Release Date: 2020-09-15
  • Genre: Fantasy

Description

„Hol látja magát öt év múlva?” Dannie Kohan ambiciózus manhattani jogásznőnek, amióta az eszét tudja, megvan a pontos válasza erre az állásinterjú-kérdésre. A nagy napon, amikor sikerül megszereznie álmai munkáját, majd az ideális férfi is megkéri a kezét, úgy tűnik, nyílegyenes úton halad céljai megvalósítása felé.
Aznap este elalszik, majd egy másik lakásban, másik eljegyzési gyűrűvel az ujján, egy nagyon másmilyen férfi mellett ébred. A háttérben megy a tévé, és ő meglátja a képernyőn a dátumot, amely stimmel ugyan, hiszen tényleg december 15-e van, de az évszám 2025 – azaz eltelt öt év.
Csak álom volt, mondogatja magában Dannie, miután tényleg fölébred, de nagyon is valószerű álom. Meg akar szabadulni ettől a felkavaró, különös élménytől, ezért az agya leghátsó zugába száműzi. Ott lapul négy és fél évig, mígnem egyszer csak összefut az álmában látott férfival…
Az Öt év múlva decemberben egy örömmel és bánattal teli, szívszorító love story, de egész biztosan nem olyan, mint amilyet várnál!

Comments