Δίγλωσση ιστορία στα Ελληνικά και στα Τουρκικά: Ο Ποντικός - Fare - Pedro Páramo

Δίγλωσση ιστορία στα Ελληνικά και στα Τουρκικά: Ο Ποντικός - Fare

By Pedro Páramo

  • Release Date: 2014-03-14
  • Genre: Foreign Languages

Description

Μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να ζεις σε μία γλάστρα και να μπερδεύεις το ένα ζώο μ' ένα άλλο; Τα φλύαρα μικρά φυτά ο Βασιλικός, η Δεντρολιβανίνα και οι αδερφές γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα και την πλάκα που δημιουργεί αυτή η κατάσταση. Αυτό το εικονογραφημένο βιβλίο έχει σχεδιαστεί για δίγλωσσα παιδιά και όσους άλλους επιθυμούν να διαβάσουν ένα κείμενο παράλληλα. Για να διευκολύνουμε την κατανόηση, οι γλώσσες εμφανίζονται μαζί συνήθως μία ή δύο προτάσεις την φορά. Η ιστορία παρουσιάζεται στα Ελληνικά και Τουρκικά, χρησιμοποιώντας καθημερινή γλώσσα ομιλητών που την μιλούν ως μητρική. Η ανάγνωση αυτής της διασκεδαστικής δίγλωσσης ιστορίας θα σας βοηθήσει να μάθετε Τουρκικά. Ελπίζουμε να σας αρέσει.
Απόσμασμα από την ιστορία:
Οι αδερφές Πανσέδες ζούσαν σε μία κίτρινη γλάστρα κάτω από τη μεγάλη μηλιά. Μοιράζονταν τη γλάστρα με τον Βασιλικό, τη Δεντρολιβανίνα και τον Ποντικό.
Hercai Menekşe kardeşler, büyük bir elma ağacının altındaki sarı bir saksıda yaşıyorlardı. Saksıyı Fesleğen, Biberiye ve Fare ile paylaşıyorlardı.

Comments